Home | Diensten | Klanten | Samenwerking | Projecten | Contact

T 06 12392537 | E-mail

   

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Wat is nu een goede
   supermarkt? lees meer
De supermarkt als trekker
   lees meer
Supermarkten in kleine
   kernen lees meer
Parkeren voor supermarkten
   lees meer  
Projectmanagement
Concept -en planontwikkeling
Locatieverwerving
Locatiescan
Haalbaarheidsstudie
Advisering en second opinion
Aanhuur & verhuur
Aankoop & verkoopOnze waarden, waar staan wij voor?

Professioneel en ervaren
Klantgericht, toegewijd (vanuit één belang: dat van de klant)
Onafhankelijk
Zakelijk én creatief
Betrouwbaar, discreet, integer
Betaalbaar, laagdrempelig
Hoge kwaliteit

Integer

Supermarktvastgoed heeft integer handelen hoog in het vaandel staan. We hebben uitstekende referenties, zowel bij zelfstandig ondernemers als bedrijven, bij marktpartijen en overheid. Integer handelen betekent bij ons ook : doen wat je zegt
en afspraken nakomen.

Kwaliteit
Supermarktvastgoed gaat voor kwaliteit. Kennisuitwisseling en klankborden dragen bij
aan een optimale advisering. Het brede scala aan opdrachtgevers met verschillende signatuur verrijkt de kennis van Supermarktvastgoed en daar heeft u als klant veel voordeel van. Door het besef van de wederzijdse belangen en doelen is er praktisch eerder resultaat te bereiken. Vanzelfsprekend heeft Supermarktvastgoed in elk project één opdrachtgever en één belang: de klant.

Professioneel en ervaren
Hans Bakhuizen, heeft jarenlange ervaring opgedaan bij supermarktorganisaties, ontwikkelaar en beleggers. Met veel aantoonbare en aansprekende resultaten. Deze ervaring neemt nog elke dag toe omdat hij met veel plezier blijft werken aan supermarktvastgoed.

Klantgericht en kritisch
Klantgericht? Dat zegt bijna iedereen. Voor Supermarktvastgoed betekent het eerst helder te analyseren waar u als klant behoefte aan heeft. Zonder een duidelijke analyse kun je ook geen goede antwoorden vinden. Dat betekent ook dat we kritisch doorvragen om uw belang scherp te krijgen. De “waarom”- vraag zal u op een gegeven moment bekend in de oren klinken. Als we samen het antwoord helder hebben, gaan we voor u aan de slag en vinden de beste oplossing.

Creativiteit
Als we ons ergens in onderscheiden dan is dat creativiteit. We kennen de gebaande paden als onze broekzak, waardoor we haarscherp weten wanneer en waar we er van af moeten wijken. Als de opgave daarom vraagt en de oplossing daar te vinden is zullen we niet nalaten u daarop te wijzen. Creativiteit leidt bijvoorbeeld tot bijzondere ruimtelijke oplossingen, als dat nodig is, maar ook tot maatwerk-contracten of samenwerkingsconstructies. Creativiteit betekent ook dat we geheel nieuwe
oplosssingen bedenken. Zolang uw belang er maar mee gediend is.

Share |
 
© SUPERMARKTVASTGOED
corporate design en webproductie breed in beeld CREATIES